Langnau - Informatie voor speculanten en beleggers

                                                                                                                                                       An individual trader is free to wait for the best trading opportunities […] Remember, your goal is to          trade well, not to trade often.                                                                                         - Alexander Elder                                                                                                                                                      

A Biotech Sector Primer

 

De belangrijkste nieuwsberichten staan nu ook op de fondspagina's.

Hoe bescherm je je vermogen in de eindfase van het huidig financieel systeem?

Eindspel docu


Nieuws


Rheinmetall 4 november 2020

Ik heb 2,5 maand gewacht om weer in APT (mondkapjes) te stappen en heb vorige week positie ingenomen. De koers heeft vorige week vrijdag, 4 september, een horizontale steun aangetikt en heeft sinds 29 juli 50% ingeleverd. De MACD-lijnen hebben elkaar vrijdag 11 september overlapt. Het verloop van de MACD is dit jaar een goede voorspeller gebleken bij dit fonds. De RSI en CCI hebben allebei hogere toppen ingezet. De herfst nadert (vooralsnog gelukkig alleen op de kalender) en voedt angsten voor een tweede golf. In Oostenrijk heeft de regering al een tweede golf aangekondigd. 


12-09-2020

Van de patiënten uit de controlegroep die de standard of care kregen, is één patiënt overleden en ligt er één nog in het ziekenhuis. De vijf patiënten die Ampion ontvingen, konden allemaal naar huis terugkeren. Het ziekenhuis waar Ampio het onderzoek heeft uitgevoerd, staat te popelen om een tweede fase met inhalatie (direct in de longen dus) in plaats van injectie en meer patiënten te starten. Het wachten is op groen licht van de FDA. De website waarop het tv-fragment te zien is, is in Europa niet toegankelijk, maar dat probleem kun je met de Tor browser omzeilen.


https://kdvr.com/news/coronavirus/colorado-drug-shows-promise-against-covid-19/

1 augustus 2020

De grafiek van Galapagos omgekeerd en gespiegeld.

 

Pharming omgekeerd en gespiegeld.

27 juli 2020

De blauwe lijn is een weerstand en een steun geweest, het sentiment is nu goed en 1 dollar lijkt me tevens een psychologische grens.

Carrier Global Corporation is naar eigen zeggen 'a world leader in heating, air-conditioning en refrigeration solutions'. 

https://www.carrier.com/carrier/en/worldwide/

 

Buffalo Air Handling van Ampco Pittsburgh Corporation (ticker AP; niet op Binck, wel op Lynx) maakt air handling units, die onderdeel zijn van HVAC-systemen (http://buffaloair.com/products/)

Johnson Controls International (HVAC-fonds, http://www.johnsoncontrols.com/hvac-equipment)

 

Het tekenen van patronen is geen exacte bezigheid, je kunt meerdere figuren tegelijkertijd herkennen. Misschien is dit wel wat zich nu bij ING afspeelt.

ING 29 juni 2020


AYTU, 22 juni 2020

 

Newell Brands Inc:

Ook bij Rheinmetall en ING zien we een terugval, bij ING duidelijker, want Rheinmetall lijkt ook langs de schuine trendlijn te bewegen:
Altice zit in een parallelkanaal en heeft bijna de bodem bij 3,38 bereikt:Ing ligt er heel mooi bij.

Dit is mooi: Alpha Pro Tech Ltd, 6 mei 2020

 

 


16-08-2018

Kan Biolargo het momentum vasthouden? Interview met CEO Dennis Calvert.